Прољеће 2023: Сервисне информације

Промјенљиво облачно са сунчаним периодима и нестабилно, мјестимично уз кишу или пљускове и грмљавину, чешће у поподневним сатима. Локално су могуће и краткотрајне временске непогоде. Вјетар слаб до умјерен, промјенљивог смјера, током процеса и појачан. Највиша дневна температура ваздуха од 17 до 28 степени. Температура мора у Херцег Новом 24 степена.

АЕРОДРОМ ТИВАТ

Са тиватског аеродрома данас 22 лета. Први лет били су ка Истанбулу и Београду. Током дана најављени су летови ка Диселдорф, Париз, Лондон, Тел Авив, Талин , Манчестер, Праг, Франкфурт…

ЖЕЉЕЗНИЦА ЦГ

Полазак из Бара за Београд је сваке вечери у 19:00 сати. Локални возови саобраћају редовно, а мјеста има довољно.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Повећано је ових дана интересовање путника, па карте ваља обезбиједити пар дана прије планираног путовања. У 7:00 сати кренуо је „Озлем турс“ за Београд, у 8:10 ће „Кроатиа бус“ за Сплит, у 8:35 „Центротранс“ за Сарајево, у 9:30 „Блу лајн“ и „Божур“, па у 11:10 „Јадран екпрес“ за Дубровник, а у 12:10 „Југопревоз“ за Требиње.

АМСЦГ
На већини путева у земљи саобраћа се по  сувим коловозима.   На дионицама гдје се изводе  радови саобраћа се уз измијењен режим вожње. Савјетујемо опрезну вожњу на свим путним правцима и поштовање правила саобраћаја. Интензитет саобраћаја је умјерен. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 17 саобраћајних     незгоде у којима  је 1  особа задобиле теже а 8 особа лакше повреде.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here