Прољеће 2022: Сервисне информације

Претежно сунчано. На сјеверу ујутру по котлинама магла, а послијеподне слаб до умјерен развој облачности. Вјетар слаб до умјерен јужни и западни, ујутру на крајњем југоистоку умјерен до појачан сјевероисточни. Највиша дневна температура ваздуха 21 до 34 степена. Температура мора 26 степени.

Вода

Из херцегновског Водовода обавјештавају потрошаче са подручја Старог града да је дошло до прекида водоснабдијевања због квара на водоводној мрежи . Санација је у току, а нормализацију водоснабдијевања очекују до 12 часова.

Струја

За данас нема планираних радова на мрежи, док ће сутра (16.06.) од 7:00 до 17:00 сати, без струје бити Мојдеж, Тијесни кланац и Кулиновићи.

Аутобуска станица

Од данас свакодневно саобраћа аутобус ка Лесковцу у 13:15, а када је ријеч о поласцима из нашег града, Божуров аутобус више не вози у 16:00 сати ка Београду, већ у 20:30. До 7:30 су стигла два Божурова аутобуса из Београда, по један из Скопља и са Пала, Канис из Лесковца, Гага из Чачка и Трансјуг из Београда. Од сутра ће бити уведен још један полазак ка Београду, Ласта у 23:00 сата. Мјеста има у свим правцима.

Аеродроми Црне Горе

Од данас са тиватског аеродрома саобраћа и авион Еир Србије ка Краљеву, а планирани су поласци сриједом и петком. Биће реализовано и шест летова ка Београду, по један ка Тел Авиву, Истанбулу, Манчестеру, Хелсинкију и Нишу. Са подгоричког аеродрома и данас летови ка Београду, Бечу, Болоњи, Атини, Истанбулу, Риму, Љубљани, Алматију, Варшави и Лондону. Авионски саобраћај се одвија без кашњења.

АМСЦГ

У већем дијелу земље саобраћа се по сувим коловозима. Интензитет саобраћаја је  умјерен.

У нашем граду задржавања су на Топлој гдје су у току санациони радови и у Мељинама гдје раде спајање на канализациони колектор.

У протекла 24 сата на путевима у земљи догодиле су се 23 саобраћајне незгоде у којима је пет особа задобило теже, а девет лакше повреде.

Возите полако и пажљиво, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here