Прољеће 2022: Сервисне информације

У јужним предјелима промјенљиво облачно са сунчаним интервалима, углавном, ујутру или пријеподне понегдје је могућа краткотрајна киша или грмљавина. На сјеверу умјерено до потпуно облачно, повремено кша, пљускови и грмљавина. Вјетар умјерен до јак сјеверни и сјевероисточни, у јужним предјелима пријеподне слаб до умјерен промјенљивог смјера. Највиша дневна температура ваздуха 14 до 27 степени.

Струја

Због планираних радова на мрежи без напајања електричном енергијом данас ће од 7 до 17 сати Мојдеж, Тјесни кланац и Кулиновићи, док ће у термину од 8 до 10 без струје бити Сервисна зона, односно Требињска улица, као и компаније Блу лајн, Крушо, Шкорпион, Бекомерц и Маринекспорт.

Аутобуска станица

Аутобуски саобраћај се одвија по реду вожње, кашњења нема. Локали ка градовима у Црној Гори саобраћају по устаљеном распореду. Мјеста има у свим правцима. Детаљне информације можете добити на телефон број 321 225.

Аеродроми Црне Горе

Чак шест летова данас је планирано из Тивта ка Београду, а по један ка Тел Авиву, Истанбулу, Бриселу, Талину. И даље је већи број летова из Подгорице, а данашњим распоредом планирани су поласци ка Београду, Риму, Алматију, Истанбулу, Паризу, Бечу, Љубљани, Варшави, Цириху, Мемингену, Лондону.

АМСЦГ

Саобраћај се обавља по мјестимично мокрим коловозима и уз смањену видљивост. Дуж клисура и усјека могући су ситнији одрони. Интензитет саобраћаја је  умјерен.

Када је ријеч о саобраћају у Херцег Новом, застоји су на магистралном путу на Топлој и у Мељинама, због санационих радова.

У протекла 24 сата на путевима у земљи догодиле су се 22 саобраћајне   незгоде у којима је једна особа задобиле теже, а шест лакше повреде.

Информативни центар заједно са службом помоћи на путу на услузи је грађанима 24 сата. Информације путем телефона 19807, 020234999 и 063239987.

Возите полако и пажљиво, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here