Чађеновић са предсједницима приморских општина о унапријеђењу електроснабдијевања

Извршни директор Црногорског електродистрибутивног система Владимир Чађеновић састао се данас са предсједницима општина Херцег Нови Стеваном Катићем, Котора Владимиром Јокићем, Тивта Жељком Комненовићем, Будве Марком Царевићем и представницима локалне самоуправе општина Бара и Улциња.
На састанку је оцијењено да је сарадња између локалних самоуправа и ЦЕДИС-а добра, те да ће се у наредном периоду интензивирати како би се ријешила преостала отворена питања везана за електроснабдијевање корисника.

-Подршка локалних самоуправа у виду олакшица и убрзаних административних процедура је од посебног значаја за реализацију инвестиционих пројеката ЦЕДИС-а којима се рјешавају питања квалитета испоруке електричне енергије. ЦЕДИС ће и у наредном периоду наставити са пројектом ревитализације средњенапонске и нисконапонске мреже у приморским општинама, али и изградњом дистрибутивне мреже и објеката.
На састанку је такође разговарано о уредном снабдијевању електричном енергијом приморских општина током сезоне и оцијењено је да ће сарадња бити унапријеђена успостављањем контакт особа, наведено је у саопштењу.
Састанку су присуствовали и Владимир Ивановић, руководилац Оперативне дирекције ЦЕДИС-а и Крсто Бискуповић, шеф Службе за развој, планове, студије и извјештавање у Дирекцији за развој, приступ мрежи и ИЦТ ЦЕДИС-а.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here