Прољеће 2022: Сервисне информације

Промјенљиво облачно са сунчаним интервалима. Од средине дана мјестимично се очекује киша или пљусак праћен грмљавином, првенствено у сјеверним и централним предјелима. Понегдје су могуће и краткотрајне временске непогоде праћене градом. Вјетар углавном слаб до умјерен, промјенљивог смјера, крајем дана и током ноћи, на југоистоку, умјерен до појачан. Највиша дневна температура ваздуха 20 до 33, море 23 степена.

ЦЕДИС

Због планираних радова на мрежи до 16:00 сати струју неће имати насеља Кути, Сасовићи и Аврамовићи у Зеленици.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Аутобуски саобраћај се одвија по реду вожње. Први су стигли Божурови аутобуси из Скопља, Београда и са Пала. У наставку пријеподнева очекују Ленс из Новог Сада, Ројалове превознике из Ниша и Београда, Јадран лајн из Крагујевца и Блу лајн из Суботице.

Редом вожње, Озлем је ка Београду кренуо у 7:00, ка Дубровнику полазе Божур и Јадран експрес у 9:30, односно 11:10, ка Требињу Југо превоз Гацко у 12:10 сати.

Мјеста има у свим правцима, али је савјет да карту обезбиједите на вријеме.

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Из Тивта ће данас бити организована три лета ка Београду и по један ка Истанбулу, Луксембургу и Риги. Са подгоричког аеродрома су реализовани летови ка Београду, Нанту и Бечу, планирана су још три ка главном граду Србије, по два ка Бечу и Истанбулу, затим ка Загребу, Будимпешти, Варшави и другим европским дестинацијама.

Детаљније информације могу се добити путем кол центра – 19880

АМСЦГ

На путевима у земљи саобраћај се одвија несметано. Због најављених временских прилика савјетујемо опрезну вожњу прилагођену временским и саобраћајним условима. Дуж клисура и усјека скрећемо пажњу на ситније одроне.

Због извођења радова на реконструкцији, до 15. јуна, на магистралном путу Херцег Нови-Липци, у мјесту Бијела, доћи ће до промјене режима саобраћаја са двосмјерног на једносмјерни уз повремене прекиде саобраћаја не дуже од 15 минута.

На магистралном путу Мељине-Липци, у мјесту Мељине, привремено се до 15. јуна одобрава промјена резима саобраћаја са двосмјерног на једносмјерни, због извођења радова на изградњи канализационе мреже.

На магистралном путу Петровац-Бар-Улцињ и Кртолска раскрсница-Петровац доћи ће до промјене режима саобраћаја са двосмјерног на једносмјерни на мјестима извођења радова, до 06. јуна, од 7:00 до 19:00 сати, осим викендом, због извођења асфалтерских радова у оквиру инвестиционог одржавања коловоза.

Информативни центар заједно са службом помоћи на путу, на услузи је градјанима непрекидно 24 сата. Информације се могу добити путем телефона 19807.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here