Прољеће 2022: Сервисне информације

Претежно сунчано и топло, уз повремено малу или умјерену облачност. У поподневним сатима, у сјеверним предјелима, понегдје уз појачан развој облачности краткотрајно могућа киша или пљусак и грмљавина. Вјетар слаб до умјерен, промјенљивог смјера. Највиша дневна температура ваздуха 25 до 34 степена.

Струја

Због планираних радова на мрежи без напајања електричном енергијом ће од 6:00 до 16:00 бити насеља Кути, Сасовићи и Аврамовићи у Зеленици, а у сутра, 27. маја, од 6:00 до 17:00 сати Тијесни кланац и Кулиновићи у Мојдежу.

Аутобуска станица

Аутобуски саобраћај се и овог јутра одвија по реду вожње, кашњења нема, а планирани поласци реализовани су на вријеме. Од 1. јуна биће успостављен већи број сезонских линија ка градовима у региону. Мјеста углавном има, али је препорука дежурних да карту обезбједите на вријеме јер биљеже веће интересовање путника.

Аеродроми Црне Горе

Четири лета ка Београду реализоваће данас из Тивта, а по један ка Истанбулу, Тел Авиву, Паризу, Лондону, Инсбруку и Цириху. Исти број летова ка Београду планирано је и са подгоричког аеродрома, а реализоваће и летове ка Бечу, Франкфурту, Лондону, Берлину, Варшави, Бриселу, Барселони, Истанбулу…

АМСЦГ

Саобраћа се по  сувим коловозима, а интензитет саобраћаја је појачан. Дуж клисура и усјека може бити ситних одрона. На дионицама гдје се изводе радови неопходно је поштовање постављене саобраћајне сигнализације.

У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 18 саобраћајних незгода у којима су двије особе задобиле теже, а осам лакше повреде.

Возите полако и пажљиво, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here