Прољеће 2022: Сервисне информације

Претежно сунчано и топло, уз повремено малу или умјерену облачност. На сјеверу, ујутру по котлинама, понегдје могућа краткотрајно магла, а у поподневним сатима, у планинским областима, понегдје уз појачан развој облачности краткотрајно могућа киша и грмљавина. Вјетар слаб до умјерен, мјестимично и појачан, јужних смјерова. Највиша дневна температура ваздуха 24 до 34 степена.

Струја

Данас ће од 7:00 до 17:00 сати без струје бити: Мојдеж, Тјесни кланац и Кулиновићи, најављено је из ЦЕДИС-а.

Вода

Потрошчи Топљанске улице, Мића Вавића и Браће Грбић данас неће имати воду од 8:00 до 10:00 часова због радова на санацији квара на водоводној мрежи.

Аутобуска станица

До 7:30 стигли су Руле из Скопља, Бамбус из Београда, Озлем из Лесковца, а у наставку очекују долазак аутобуса из Београда, Новог Сада …. Нове линије планиране су од 1. јуна па ће тада почети да саобраћа Блу лајн ка Дубровнику, Божур ка Сплиту, још један полазак планиран је ка Скопљу, од 2. јуна сваке вечери возиће аутобус ка Источном Сарајеву… Препорука дежурних са аутобуске станице је да обезбједите карту на вријеме јер је гужва почела.

Аеродроми Црне Горе

Три лета данас из Тивта ка Београду, по један ка Истанбулу, Тел Авиву и Манчестеру. И данас је већи број летова планиран са подгоричког аеродрома – четири ка Београду, два ка Истанбулу и по један ка Бечу, Болоњи, Риму, Љубљани, Атини, Цириху и Лондону.

АМСЦГ

Саобраћа се по сувим коловозима дуж клисура и усјека скрећемо пажњу на појаву ситних одрона. На дионицама гдје се изводе радови неопходно је поштовање постављене саобраћајне сигнализације

Због извођења радова на реконструкцији маг. пута М-6 дионица Михајловица-(РАНЧЕ)Пљевља доћи ће до тоталне обуставе саобраћаја у терминима од  11.00 до 15.00 сати.

Интензитет саобраћаја је појачан до  умјерен. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 12 саобраћајних незгода у којима је пет особа задобило лакше повреде.

Возите полако и пажљиво, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here