Прољеће 2022: Сервисне информације

Претежно сунчано. На сјеверу ујутру по котлинама магла или ниска облачност, а у поподневним сатима, уз умјерен развој облачности, понегдје краткотрајно киша или пљусак и грмљавина, првенствено у планинским областима. Вјетар углавном слаб до умјерен, промјењивог смјера. Највиша дневна температура ваздуха од 17 до 29 степени.

ЦЕДИС:
Због планираних радова на мрежи без напајања електричном енергијом ће од 7:00 до 10:00 сати бити дио Луштице – потрошачи уз обалу на Жањицу, а у времену од 8:00 до 15:00 сати насеља Ђурићи и Гребен у Каменарима.

Ауто мото савез
Саобраћа се по претежно сувим коловозима, уз мјестимично смањену видљивост на сјеверу земље. На појединим дионицама могући су ситнији одрони, а на мјестима извођења радова неопходно је поштовање постављене саобраћајне сигнализације. Интензитет саобраћаја је појачан до умјерен. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 11 саобраћајних незгода у којима је једна особа задобила теже, а пет особа лакше повреде.

Авио саобраћај
Из Подгорице је данас планирано 12 летова, а четири су за Београд. Јутарњи „Аir Montenegro“ је у 8:30, следећи је у 19:00 сати, а компаније „Аir Serbia“ су у 15:20 и у 20:35. Два лета су за Истанбул, а по један за Болоњу, Љубљану, Атину, Беч, Рим и Лондон. Из Тивта данас пет летова, а три су за Београд; „Аir Montenegro“ у 8:00, а „Аir Serbia“ 11:50 и у 15:20. Остали летови су за Истанбул и Манчестер.

Жељезнички саобраћај
Брзи воз из Београда касни сат и 35 минута и на Жељезничкој станици у Бару га очекују око 9:00 сати. Полазак из Бара за Београд је сваке вечери у 19:00 сати, а назад у 20:20. Када је ријеч о локалном превозу дневно има шест летова за Подгорицу и три за Бијело Поље.

Аутобуски саобраћај
Јустрос су у наш град први стигли „Оzlem tours“ из Лесковца, „Банбус“ из Београда и „Руле турс“ из Скопља, а следеће очекују „Јадран експрес“ из Београда, „Blue line“ из Новог Сада, „Божур“ из Суботице, „Ласту“ из Београда и „Јадран експрес“ из Вараждина. У 7:00 сати је кренуо „Оzlem tours“ за Београд, у 8:35 ће „Lalatović travel“ за Сарајево, у 9:30 „Божур, па у 11:10 „Јадран експрес“ за Дубровник, а у 12:10 „Југопревоз Гацко“ за Требиње.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here