Прољеће 2022: Сервисне информације

Умјерено до потпуно облачно, повремено слаба киша, а послијеподне понегдје и пљусак са грмљавином. Вјетар слаб до умјерен, промјенљивог смјера. Највиша дневна температура ваздуха од 11 до 21 степен.

ГРАДСКИ ПРЕВОЗ

Како обавјештавају из Блу лајна, још данас ће се саобраћати по недељном реду вожње, а цијена карте на подручју цијеле општине износи један еуро.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Аутобуски саобраћај се одвија без кашњења. Први су стигли Озлем из Лесковца и Банбус из Београда. У наставку пријеподнева очекују Блу лајн из Новог Сада, Божур из Суботице и Ласту из Београд. Редом вожње, Озлем је ка Београду кренуо у 7:00, Лалатовић ка Сарајеву полази у 8:35, Божур ка Дубровнику у 9:30 сати.

За све информције доступан је број телефона: 031/321-225

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Из Тивта је данас планирано осам летова, шест ка Београду и по један ка Истанбулу и Паризу. Са подгоричког аеродрома су реализовани летови ка Београду и Бечу, слиједе још три ка главном граду Србије, два ка Истанбулу, затим ка Бечу, Загребу, Варшави и другим европским дестинацијама.

АМСЦГ

У већем дијелу земље саобраћа се по мокрим коловозима. Дуж клисура и усјека упозоравамо на ситније одроне. Због празника до 05. маја обезбијеђено је наизмјенично одвијање саобраћаја на мјестима извођења радова уз минималне обуставе саобраћаја. Интензитет саобраћаја је појачан до умјерен.

Возите полако и опрезно, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here