Прољеће 2022: Сервисне информације

Промјењиво облачно, током првог дијела дана са дужим сунчаним интервалима, крајем дана мјестимично киша, у вишим планинским предјелима, на сјеверу, сусњежица и снијег. Током ноћи интензивније падавине, у јужним и централним предјелима и пљускови и грмљавина. Вјетар слаб до умјерен и промјењив, током ноћи јужних смјерова, у сјеверним предјелима и на приморју умјерен до појачан. Највиша дневна температура ваздуха од 5 до 17 степени.

ЦЕДИС
Због планираних радова на мрежи данас ће у времену од 8:00 до 15:00 сати без струјје бити насеља Ђурићи и Гребен у Каменарима.

Ауто мото савез
Саобраћај се одвија без ванредних ограничења, уз умјерену фреквенцију возила. Дуж клисура и усјека упозоравамо на ситније одроне. На дионицама гдје се изводе радови неопходно је поштовање постављене саобраћајне сигнализације. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 19 саобраћајних незгода у којима је једна особа задобила теже, а осам особе лакше повреде.

Авио саобраћај
Из Подгорице је данас планирано 15 летова, а три су за Београд; „Аir Montenegro“ је био јутарњи у 7:30, а компаније „Аir Serbia“ су у 8:35 и у 15:20. Три лета су за Беч, два за Истанбул, а остали су за Дортмунд, Краков, Вроцлав, Будимпешту, Лондон, Варшаву и Загреб. Из Тивта су планирана само три лета за Београд; „Аir Serbia“ у 15:20 и у 18:40, а „Аir montenegro“ у 16:30.

Жељезнички саобраћај
Брзи воз из Београда касни 65 минута, и на Жељезничкој станици у Бару очекују око 8:30. Полазак из Бара за Београд је сваке вечери у 19:00 сати, а назад у 20:20. Локални возови саобраћају редовно, а мјеста има довољно.

Аутобуски саобраћај
Јутрос су у наш град први стигли „Оzlem tours“ из Лесковца и „Банбус“ из Београда, а следеће очекују „Јадран експрес“ из Београда, „Blue line“ из Новог Сада и „Божур“ из Суботице. У 7:00 сати је кренуо „Оzlem tours“ за Београд, у 8:35 ће „Lalatović travel“ за Сарајево, у 11:10 „Јадран експрес“ за Дубровник, а нова линија је „Аутопревоз Гацко“ сваког дана у 12:10 за Требиње.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here