Прољеће 2022: Сервисне информације

Вјетровито. Умјерено до потпуно облачно, углавном у пријеподневним сатима мјестимично слабе падавине, киша, на сјеверу сусњежица и снијег. На сјеверу се понегдје и у поподневним сатима очекују слабе падавине. Вјетар сјеверни и сјевероисточни, појачан и јак, на ударе олујне, понегдје и орканске јачине. Највиша дневна температура ваздуха од 1 до 18 степени.

Ауто мото савез
Због нестабилних временских прилика савјетује се опрезна вожња на свим путним правцима. Дуж клисура и усјека могући су ситнији одрони, а на дионицама гдје се изводе радови измијењен је режим вожње. Интензитет саобраћаја је умјерен. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 19 саобраћајних незгода у којима је једна особа нажалост погинула, једна особа је задобила теже, а особа лакше повреде.

Авио саобраћај
Из Подгорице је данас планирано 15 летова, а три су за Београд; „Аir Serbia“ у 15:20 и у 22:20, а „Аir Montenegro“ у 19:30. По два лета су за Беч и Истанбул, а остали су за Тел Авив, Берлин, Рим, Варшаву, Цирих, Барселону, Брисел и Лондон. Из Тивта је планирано осам летова, а половина је за Београд; „Аir Montenegro“ у 8:00 и у 16:30, а „Аir serbia“ у 15:20 и у 18:40. Два лета су за Дизелдорф, а по један за Манчестер и Истанбул.

Жељезнички саобраћај
Због задржавања у Бијелом Пољу, брзи воз из Београда на Жељезничкој станици у Бару очекују тек послије 10:00 сати. Полазак из Бара за Београд је сваке вечери у 19:00 сати, а назад у 20:20. Локални возови саобраћају редовно, а мјеста има довољно.

Аутобуски саобраћај
Јутрос су у наш град први стигли „Лазаро“ из Бања Луке, „Оzlem tours“ из Лесковца и „Банбус“ из Београда, а следеће очекују „Lalatović travel“ из Модриче, „Blue line“ из Новог Сада и „Јадран експрес“ из Београда. У 7:00 сати је кренуо „Оzlem tours“ за Београд, у 8:35 ће „Lalatović travel“ за Сарајево, а у 11:10 „Јадран експрес“ за Дубровник. Нешто је више путника него иначе, али мјеста још има на свим линијама.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here