Прољеће 2022: Сервисне информације

Промјенљиво облачно, на југу са дужим сунчаним интервалима. Углавном у поподневним сатима и током ноћи мјестимично киша, понегдје и грмљавина, првенствено у континенталним предјелима и планинском залеђу Боке. Током ноћи, у вишим планинским предјелима, на сјеверу, сусњежица и снијег. Вјетар сјеверни и сјевероисточни, мјестимично умјерен до појачан, крајем дана и током ноћи, појачан и јак, на ударе олујне јачине. Највиша дневна температура ваздуха од 8 до 25 степени.

ЦЕДИС

Без напајања електричном енергијом од 8:00 до 12:00 сати биће подручје око школе у Баошићима.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Аутобуски саобраћај се одвија по реду вожње, а до 7:30 су стигли Божурови аутобуси из Београда и са Пала. У наставку пријеподнева, очекују Ројалове превознике из Ниша и Београда, Блу лајн из Суботице, Јадран лајн из Крагујевца, а у вечерњим сатима стиже Лалатовић из Сарајева. Редом вожње, Озлем је ка Београду кренуо у 7:00, Јадран експрес ка Дубровнику полази у 11:10.

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Са тиватског аеродрома данас је планирано шест летова, четири ка Београду и два ка Тел Авиву. Са подгоричког су реализовани летови ка Београду и Бечу, слиједе још два ка главном граду Србије, затим ка Истанбулу, Паризу, Будимпешти и другим европским дестинацијама.

ИЗМЈЕНА РЕЖИМА САОБРАЋАЈА

Ради несметаног и безбједног одвијања дјечије „Цвјетне литије” у оквиру прославе црквеног празника Лазарева субота, од 17:30 до 18:00 сати ће бити забрањен саобраћај за сва возила на потезу од раскрснице Његошеве са улицом Мића Вавића, до раскрснице са улицом Партизански пут.

АМСЦГ

Саобраћај се на већини путних праваца у земљи обавља уз повољне временске услове. Коловози су суви, а видљивост углавном добра. Дуж клисура и усјека упозоравамо на ситније одроне. Возачима се савјетује опрезна вожња, прилагођена условима на путу. На дионицама гдје се изводе радови неопходна је додатна пажња јер је измијењен режим вожње.

Интензитет саобраћаја је умјерен.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here