ПРОЉЕЋЕ 2022: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

Претежно сунчано, у поподневним сатима наоблачење које ће крајем дана и током ноћи мјестимично условити падавине. Вјетар слаб до умјерен, промјенљивог смјера, у поподневним сатима и током ноћи, мјестимично умјерен до појачан, јужни. Највиша дневна температура ваздуха од 11 до 21 степен.

СТРУЈА

Из ЦЕДИС-а обавјештавају да ће сутра, 7. априла, без струје, од 8:00 до 9:30 сати, бити потрошачи у Бијелој, а од 8:00 до 15:00 сати, насеље Граби.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

До 8:00 сати стигли су Божурови аутобуси са Пала и из Београда, као и Јадранекспрес из Суботице, а очекују Ленс из Новог Сада, Ројал из Ниша, Блу лајн из Суботице, Ројал из Београда. Мјеста има у свим правцима. Детаљније информације можете добити позивом на број телефона 321 225.

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Први лет ка Београду са тиватског аеродрома реализован је у 8:00 сати, а током дана планирају још два ка истом граду, као и један лет ка Манчестеру. Са подгоричког аеродрома такође је већ реализован лет ка Београду у 7:30, а услиједиће још три лета ка главном граду Србије. Два лета планирана су ка Истанбулу и по један ка Љубљани, Болоњи, Бечу и Лондону.

АМСЦГ

Саобраћај се обавља по претежно сувим коловозима. Дуж клисура и усјека  упозоравамо на ситније одроне. На дионицама гдје се изводе радови неопходна је додатна пажња јер је измијењен режим вожње.

До 15. априла, због извођења радова на реконструкцији маг.пута М-6 дионица Михајловица (Ранче) – Пљевља доћи ће до тоталне обуставе саобраћаја за све врсте возила од 09:00 до 11:00 сати и од 13:00 до 15.:00 сати.

Интензитет саобраћаја је умјерен.

У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 14 саобраћајних незгода у којима су двије особе задобиле лакше повреде.

Возите полако и пажљиво, срећан пут!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here