ПРОЉЕЋЕ 2022: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

servisne informacije za proljeće 2022

Вријеме до краја дана промјенљиво до потпуно облачно, повремено киша, локално и пљускови са грмљавином. Крајем дана или током ноћи у планинским предјелима сусњежица и снијег. Вјетар јужних смјерова, мјестимично умјерен до јак, крајем дана у слабљењу. Највиша дневна температура ваздуха од 3 до 15 степени.

СТРУЈА

Из ЦЕДИС-а за данас нису најавили искључења на подручју општине Херцег Нови.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Аутобуски саобраћај одвија се по реду вожње, у Херцег Нови овога јутра стигли су аутобуси Божура из Београда и са Пала. У наставку јутра очекују се доласци Ленса из Новог Сада, Ројал травела из Ниша, Блу лајна и Јадран експреса из Суботице и Ројал травела из Београда.

Редом вожње предвиђени су поласци Озлема који је кренуо за Београд у 7 сати, Јадран експрес полази за Дубровник у 11:10, Божур за Београд у 16, Ројал травел за Ниш у 17, Јадран експрес за Суботицу у 17:40, Блу лајн за Суботицу полази у 19, Ленс за Нови Сад у 20, Ројал травек за Београд у 21, када ће и Божур за Пале.

АЕРОДРОМИ ЦРНЕ ГОРЕ

Са тиватског аеродрома данас су планирана три лета за Београд у 8:00, 11:45 и 15:20 сати, као и лет за Истанбул у 11:25. Са подгоричког авион за Беч полетио је у 7 сати, а планирана су два лета за Београд у 7:30 и 8:25, као и летови за Дортмунд у 9 и Болоњу у 9:10 сати.

ЖЕЉЕЗНИЧКА СТАНИЦА

Брзи воз на релацији Бар – Београд саобраћа сваке вечери. Полазак је у 19, док је повратак из главног града Србије у 20:20. Цијена карте за први разред је 31.80 а за други 21 еуро. 

АМСЦГ

Саобраћај се обавља по мокрим коловозима и клизавим коловозима. Мјестимично је видљивост смањена због падавина. На дионицама које пролазе кроз усјеке из Ауто мото савеза упозоравају на ситније одроне. Због нестабилних временских прилика возачима се савјетује вожња прилагођена временским и саобраћајним условима. На дионицама гдје се изводе радови неопходна је додатна пажња јер је измијењен режим саобраћаја.

До 28. априла због санације клизишта на магистралном путу м-3 дионица Шћепан Поље-Никшић промијењен је режим саобраћаја са двосмјерног на једносмјерни на мјесту извођења радова.

Интензитет саобраћаја је умјерен.

У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 16 саобраћајних незгода у којима је 1  особа задобила теже, а 8 особа лакше повреде.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here