ОДЛИЧНА ПРЕДСЕЗОНА У ХОТЕЛИМА КОМПАНИЈЕ ЦАРИНЕ

ФОТО: Хотел Парк, рецепција

Хотели Парк и Делфин, који послују у оквиру компаније Царине биљеже одличну попуњеност у предсезони.  Ријеч је о иностраним гостима које очекују и у постсезони.

Хотел Парк је отворен крајем фебруара, а попуњен је од 80% капацитета, што је у овом тренутку одлично, оцјенио је власник компаније Чедо Поповић, који истиче да све иде по плану.  

– Гости у „Парку“ су Њемци, Енглези и Французи. Ријеч је о старијој клијентели која ће долазити у пост и предсезони. Очекујемо их и средином октобра, а долазиће до 10. децембра. Хотел „Делфин“ биљежи такође попуњеност 80%. Овај период предсезоне је за нас врло добар. Хотел Кумбор отварамо 10. априла – најављује Поповић.

ФОТО: Чедо Поповић, компанија Царине

Када је ријеч о најавама за сезону, компанија је у сталном контакту са сталним туруператорима. Поповић истиче да ће се ситуација у Украјини одразити на сезону, али морају бити оптимисти.

– Као што је свакога пореметила, ситауација у Украјини сигурно ће се одразити на сезону у Црној Гори, али ће вјероватно долазити гости из региона. У наредним данима знаћемо и шта ће се догађати када је ријеч о западном тржишту, јер од њих  добијамо упуте. Морамо бити оптимисти. Ни прошле године нисмо очекивали добру посјећеност, па се десила – казао је он.

Поповић истиче да је ове године задовољан радном снагом и да у његовој компанији ради око 150 запослених из Херцег Новог.

– Ријеч је о изузетно добрим кадровима. Понудили смо добре услове и када не будемо радили сви ти људи примаће 450 еура. Мислим да се треба базирати на домаћу радну снагу и школство и образовање уподобити потребама – сматра Поповић.

У плану је, како је казао, и изградња још једног комплекса у Ђеновићу, али истиче да је за то неопходна измјена ПУП који се ради на нивоу Херцег Новог.

1 COMMENT

  1. Sve je ovo odlicno samo molimo gospodina Popovica da ne pravi nebodere iza PortoNovog, neka promijeni arhitektu , hotel Kumbor se ni fasadom ni spratnoscu nije uklopio u okolinu i predstavlja ruglo. Nije sve u broju kreveta treba objekte da uklopi u okolinu ,pogledajte kako je porto novi uklopljen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here