Приуштите масажу и учествујте тиме у хуманитарној акцији

Хуманитарна акција под називом „Хуманитарна недеља“, коју организује физиотерапеут Милан Шимрак, биће уприличена у недељу, 27. новембра.

Он ће масирати све који желе, а приход од масажа овога пута биће уплаћен самохраној мајци из Бијеле и њеном сину. Акцију ће, како наводи, организовати сваког мјесеца.

– Као што знамо, много наших суграђана, односно самохраних родитеља или пензионера немају најосновније потрепштине за живот у виду хране, хемије или новца за плаћање кирије и рачуна. Уз минимална примања јако тешко живе. Таквих је нажалост сваким даном све више и више. Из тог разлога одлучио сам да организујем „Хуманитарну недељу“. Сав новац зарађен од масажа тог дана биће уплаћен или у виду хране дониран породицама из Херцег Новог којима је то неопходно. Циљ акције је да се ујединимо и покажемо нашим суграђанима да нису сами, јер знам да то можемо. Наше мало некоме много значи – поручује Шимрак.

Уколико желите да учествујете у акцији, термин за масажу можете заказати на број 069/677-037 или на инстаграм страници @_massage_world.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here