Приморје гостује Морнару у Бару

Фото: КК Приморје фб

Кошаркаши Приморја 1945 у оквиру 7. кола прве мушке кошаркашке лиге гостују у Бару екипи Морнара Барско Злато. Ове двије екипе у досадашњем дијелу шампионата оствариле су по двије побједе и четири пораза.

Екипа из Херцег Новог у Бар путује након два везана пораза и биће то права прилика за изабранике Зорана Тодоровића да покажу да су пребродили кризу и здравствене проблеме.

-Оно што је за нас битно, полако се враћамо у ритам доброг тренинга. Надам се да ће ускоро и број играча на тренинзима бити довољан да можемо да радимо на задовољавајућем нивоу. Екипа Морнара је фаворит у овом сусрету. Барани немају пораз код куће. То је млада, перспективна екипа предвођена младим Живановићем, тако да нас очекује тешка утакмица. Нама је важно да дођемо до своје игре, из овако малог броја   тренинга. До краја године остало је још пар утакмица а нама најважнија у послиједњем колу против Даниловграда, сакључио је тренер Приморја Зоран Тодоровић.

Утакмица Морнара и Приморја игра се у уторак са почетком у 18 сати.

У осталим сусретима 7. кола Прве мушке кошаркашке лиге постигнути су слиједећи резултати: Јединство – Подгорица 72-81, Даниловград – Теодо 68 – 73, Ловћен – СЦ Дерби 71 – 70. Дуел Сутјеске и Миленијума игра се вечерас.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here