Нова кампања Туристичке организације Херцег Нови

Туристичка организација Херцег Нови покреће нову кампању „Herceg Novi, feel it“ која има за циљ истицање компаративних предности Херцег Новог, као дестинације. Свечана презентација којој ће присуствовати бројни медији из земље и региона, партнерске организације, представници НТО ЦГ и високе званице, биће уприлучена у суботу, 11. јуна у Holliday lounge бару у Њивицама.

Биће представљене посебно осмишљене и креиране врсте визуала које истичу туристичке потенцијале нашег града, најављује Далибор Вуковић, менаџер за развој у Туристичкој организацији Херцег Нови.

Далибор Вуковић

– „Herceg Novi, feel it“ ће бити представљен медијима, колегама из националних туристичких организација, партнерима и осталим високим званицама и очекујемо да је пласирамо „на велика врата“.  Постоје варијабле које ће се пласирати дигиталним и штампаним медијима. Односиће се на авантуру  чиме је Херцег Нови богат. Надамо се да ће сам тај визуал, бити магнетичан и постићи пуни ефекат код објава и да ће кампања да заживи у правом смислу, истиче Вуковић.

Фестивал Скале од 26. до 28. јуна допринијеће још бољој предсезони, а програми ће се одвијати на платоу испред Титове виле у Игалу.  

– Прве двије ноћи ће бити концертног типа, наступиће бројне  звијезде од Саше Матића, Милице Павловић, Расте свих данас актуелних пјевача, које воли и омладина и старији. Трећа ноћ ће бити ревијалног типа. Наступиће 40 извођача, како познатих, тако и оних који то тек требају да постану и којима ће Скале послужити као одскочна даска. Тако је одувијек било са Сунчаним скалама, сматра Вуковић.  

– Претходни дани значили су веома динамичну промоцију туристичке понуде нашег града како у региону, тако и ван граница држава које нас окружују. Резултат је одличан – све већи број резервација умјесто досадашњих упита.

Отворила су се тржишта која су била актуелна и ранијих година, првенствено западно.
– Надамо се да ова година неће бити обиљежена само квантитем већ и квалитетом. Осим што ћемо судити о квалитету  на основу броја туриста, надамо се да ћемо моћи да судимо о његовом квалитету  и на основу прихода из туризма, што је изостало у претходним годинама, навео је Вуковић.

Уз регион, понуду презентују и туристима из Западне Европе, а један од примјера је сарадња са британском компанијом Jet2Holliday  преко чијих дигиталних канала, заједно са колегама из Тивта и Котора, представљају понуду Боке.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here