ПРЕTПРАЗНИЧНА ХУМАНИТАРНА АKЦИЈА

Позната хуманитарка Зорица Дракулић Видаковић, са волонтерима које окупља, и ове године је покренула акцију прикупљања помоћи у сусрет новогодишњим и божићним празницима, за малишане и суграђане лошијег материјалног стања.

Пошто је ово мјесец даривања и помагања дјеци, самохраним родитељима, пензионерима са минималним примањима и особама са инвалидитетом, одлучили су да са прикупљањем помоћи ове године крену раније, да би стигли све да обрадују.
Желе да поклони буду намјенски за дјецу разних узраста, од слаткиша, играчака, школског прибора, сликовница и књига до обуће и одјеће. Прикупљаће и основне животне намирнице, хемијска и вишенамјенска седстава за хигијену, пелене и козметику за бебе, исправне кућне апарате, као и новац за плаћање заосталих режија и кирија…
Aпелују да им изађу у сусрет и ланци мега-маркета и великих трговинских кућа и помогну донацијама храни тако што ће робу „повући“ прије истека рока трајања, јер им свака мала помоћ много значи, поручују херцегновски волонтери, уз захвалност свима на досадашњој и будућој сарадњи и помоћи.

Такође, позивају све који желе да помогну у реализацији акције да их контактирају путем телефона 067 313 333, и поручују да су отворени за идеје, предлоге и сваки договор.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here