Предузеће Чистоћа од данас самостално одржава привремено одлагалиште отпада Тисове греде

Набавком потребне механизације, радници предузећа „Чистоћа“ од данас су почели самостално одржавање привременог одлагалишта отпада „Тисове греде“.

Према ријечима Радмиле Перовић из предузећа Чистоћа набавили су: багер, утоваривач, камион, као и другу потребну опрему.

-Први кораци које морамо предузети у наредном периоду су да довољним количинама инертног материјала застиремо привремено одлагалиште , како не би дошло до акцидентних ситуација. Потребно је изградити и бокобран који ће тај стари дио одлагалишта да одвоји и потребно је да се онај дио који је у претходном периоду гдје је дошло до запаљења санира.

Предузеће Чистоћа планира и реконструкцију прилаза одлагалишту Тисове греде.

-Тај дио је оштећен од камиона који довозе велике количине отпада, тако да тај дио пута мора да се реконструише да бисмо могли да приступимо одржавању привременог одлагалишта. Данас смо почели, слиједи нам доста посла и обавеза, тако да ће радници бити максимално ангажовани.

Подсјећамо, ранијих година насипање депоније обављала је фирма Ивовић компани.

 

2 COMMENTS

  1. Vazda je bilo na nase Uble mrznja. Nije smeto Radulovic sad smeta Ivovic. Mnogi ne znaju kakvu su mrznju napravili svojom potpisom.

  2. Драги убјани вазда је било подјела али имало је и народа доста. Сад рет кућа и у њима живи осам особа.Ваљо нам је Радуловић а Ивовића изћерали. Само нек знају појединци да су својим потписом погрјешили и још вишу мржњу постакли међу УБЈАНИМА

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here