Предсједник Катић честитао Рамазански Бајрам

Главном имаму за Боку, господину Меху еф. Мартиновићу и свим вјерницима исламске вјероисповјести у Боки и Црној Гори предсједник Општине Херцег Нови, Стеван Катић упутио је искрене честитке поводом Рамазанског Бајрама, у своје лично и име локалне управе.

– Заједништво, слога и разумијевање темељне су вриједности друштва које сви заједно градимо. Поштујући и уважавајући сваког појединца и заједницу, показујемо да смо достојни наших предака, чији је сан било мултиетничко и мултиконфесионално друштво. Херцег Нови је вијековима био и остаће град међусобног поштовања и међувјерског склада, који поштује и слави хуманост, солидарност и толеранцију.

Проведите данашњи велики исламски празник у миру, љубави, здрављу и слози, дијелећи радост са својом породицом и пријатељима. Сви заједно окренимо се добрим мислима и дјелима, милосрђу и човјекољубљу, ради напретка и свијетле будућности.

Желим вам срећан и берићетан Рамазански Бајрам и све дане празновања – наведено је у честитки предсједника Општине Херцег Нови, Стевана Катића.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here