„Правда за све“: Грађани препознали искреност и одлучност

Парламентарни избори 2023.

Грађани Андријевице, Берана и Бијелог Поља масовно су дочекали представнике Народног покрета „Правда за све!“ у својим градовима, чиме је и започела кампања обиласка Црне Горе у сусрет парламентарним изборима, који ће бити одржани 11. јуна. У вишечасовним разговорима лидер покрета др Владимир Лепосавић са својим сарадницима из прве руке упознао се са проблемима грађана овог дијела сјевера Црне Горе. Увјерени да ће Народни покрет „Правда за све!“ бити кључни чинилац нове власти у Црној Гори грађани су настојали да што боље и што вјеродостојније упознају чланове Покрета са ситуацијом на терену.

Грађанима су представници Покрета представили политички програм, а разговор је послужио и да лидер Покрета са својим сарадницима отклони евентуалне недоумице и дилеме.

-Правда за све!“ заговара праведан систем у којем неће бити мјеста корупцији, непотизму и привилегијама за одабране. „ПРАВДА ЗА СВЕ!“ ће се залагати за правично суђење, транспарентност и одговорност у јавном сектору, како би се осигурало да сви грађани имају једнак приступ правди и поштовању закона, казао је Лепосавић.

Други кључни принцип, како је рекао, на ком се темељи политички програм покрета је домаћинска економија. Циљ је ојачати економију земље кроз подршку домаћим предузетницима, развој малих и средњих предузећа, те стварање повољног пословног окружења.

-Вјерујемо да ће јачање домаће привреде довести до отварања нових радних мјеста и повећања животног стандарда грађана. Једнакост шанси је још један кључни аспект политичког програма Народног покрета „Правда за све!“. Наш Покрет се залаже за праведну расподјелу ресурса и приступ квалитетном образовању, здравственој заштити и социјалним услугама за све грађане. Снажно подржавамо родну равноправност, заштиту права мањина и промоцију инклузивног друштва у ком се свака особа може остварити своје потенцијале, поручио је Лепосавић.

Посјета Андријевици, Беранама и Бијелом Пољу представља почетак шире кампање Народног покрета „ПРАВДА ЗА СВЕ!“ којом желе допријети до што већег броја грађана како би се што боље чуо глас обичног човјека. Кроз дијалог са људима, Покрет настоји понудити адекватна рјешења која ће побољшати свакодневицу људи у Црној Гори.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here