Коалиција „Заједно!“: Учинак владајуће већине су изгубљена деценија за Беране и заустављена Црна Гора

Парламентарни избори 2023.

Данијел Живковић, носилац листе “Заједно! За будућност која ти припада” обраћајући се грађанкама и грађанима Берана захвалио је свима због тога што су, како је рекао, остали непоколебљиви на путу залагања за вриједности заједничких политика које чини коалиција “Заједно!” – ДПС, СД, ЛП и ДУА.

Он је подсјетио на изборе одржане 2018. године на које је ова коалиција остварила преко 45%, што је био изванредно добар резултат, те да ју је свега неких педесетак гласова дијелило од изборне побједе.

-Замислите свега педесетак гласова који детерминишу и опредјељују судбину једног града. Или замислите хиљаду и по гласова на државном ниову 30. августа 2020. године који детерминишу судбину Црне Горе и који су опредијелили да се Црна Гора нађе у оваквом стању и на овом нивоу, рекао је Живковић и поручио.

-Више нико нема права да буде љут, због своје судбине и судбине својих потомака, а као легат онога што су урадили наши преци, да 11. јуна остане кући и да не да глас управо за ову коалицију која се налази под редним бројем 10. Зато што је глас упућен овој коалицији инвестиција за будућност. Гласом за ову коалицију засигурно знате на чему сте. Када дате глас овој коалицији знате да то неће бити глас ни за издају ни за продају националних и државних интереса Црне Горе, истакао је в.д. предсједника ДПС-а.

Он је потом оцијенио да је изузетно поносан на то што је предводник листе за коју сматра да је супериорнија од свих других. -Представља ми част и понос да се нађем на чело листе на којој су свјетски шампиони у ватерполу, професори на универзитету, доктори наука, магистри, привредници, пољопривредници, млади људи и сви они који желе да се политички афирмишу. Ово је најбоља понуда због које можете тражити повјерење грађана и немам никакве дилеме ако будемо упорни и истрајни као што сте ви били у претходном периоду и овдје у Беранама очивали вриједности наше политике, да ће наша коалиција бити побједничка 11. јуна, закључио је Живковић

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here