ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ НА ИЗЛОЖБИ „ЗДРАВЉЕ ЈЕ УМЈЕТНОСТ ЖИВЉЕЊА – УМЈЕТНОШЋУ ЗА ЗДРАВУ БОЛНИЦУ МЕЉИНЕ“

Након што је најављено могуће затварање Болнице Мељине 31. јануара, на иницијативу Херцегновског позоришта и Херцег феста, уз пуну подршку медијског покровитеља Радио-телевизије Херцег Нови покренута је акција „Здравље је умјетност живљења – умјетношћу за здраву болницу Мељине“. Ријеч је о продајној изложби слика херцегновских аутора као и књига објављених у издању Херцег феста. Изложба ће бити организована почетком фебруара, трајаће двадесетак дана, а заинтересовани учесници радове могу да доставе до 4. фебруара.
Свјесни смо да финансијски резултат ове акције неће битно допринијети рјешавању проблема у Болници Мељине, НАШОЈ болници,али свјесни смо и колико је важна подршка коју сада треба пружити запосленима у овој установи, онима који деценијама са нама умножавају сваку радост оздрављења и рођења, и људски искрено дијеле бригу и бол када одлазе најдражи, поручују организатори.
Сви заинтересовани за детаље се могу распитати ако позову 067 527 181 или 069 797 990. Акцији се већ придружило двадесетак аутора. Имена свих учесника биће објављена на отварању изложбе.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here