ЗИМА 2022: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ

У јужним и централним предјелима претежно сунчано. На сјеверу умјерено до потпуно облачно, послијеподне постепено смањење облачности. Вјетар умјерен до јак, сјеверни и сјевероисточни. Највиша дневна температура ваздуха од -2 до 16 степени.

АУТО МОТО САВЕЗ
Саобраћа се по претежно сувим коловозима и уз добру видљивост. На путевима у вишим планинским предјелима мјестимично је изражена поледица, а на дионицама које пролазе кроз усјеке могући су ситнији одрони. Савјетује се опрезна вожња, прилагођена временским и условима на путу, нарочито на дионицама гдје се изводе радови због измијењеног режима вожње. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 12 саобраћајних незгода у којима је једна особа задобила лакше повреде.

АВИО САОБРАЋАЈ
Из Подгорице је данас планирано осам летова, а половина је за Београд. Први „Аir Montenegro“ је реализован у 7:30, следећи је у 18:45, а компаније „Аir Serbia“ су у 9:05 и у 15:15. Два лета су за Истанбул, а преостали су Беч и Кијев. Са тиватског аеродрома данас три лета за Београд; „Аir Montenegro“ у 10:25, а „Аir Serbia“ у 12:15 и у 16:25.

ЖЕЉЕЗНИЧКИ САОБРАЋАЈ
Брзи воз из Београда јутрос касни преко три сата, и на Жељезничкој станици у Бару га очекују око 10:30. Полазак из Бара за Београд је у 19:00 сати, а назад у 20:20. Саобраћај на релацији Подгорица-Бар-Подгорица, који је јуче био у прекиду од 13:50 поново је успостављен око 18:00 сати. Из Жељезничког превоза су навели да су сметње настале када је теретни воз покидао контактну мрежу, а за путнике су организовали превоз аутобусима до нормализације саобраћаја.

АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ
Јутрос су у наш град први стигли „Банбус“ из Београда и „Оzlem tours“ из Лесковца, а следеће очекују „Транс-југ“ из Београда, „Blue line“ из Новог Сада и „Божур“ из Суботице. У 7:30 је кренуо „Оzlem tours“ за Београд, у 8:35 ће „Lalatović travel“ за Сарајево, у 11:10 „Јадран експрес“ за Дубровник.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here