Позив туристичкој привреди – презентација у организацији ТО и компаније Амплитудо

Туристичка организација Херцег Нови у сарадњи са подгоричком компанијом Амплитудо, у петак 26. априла са почетком у 11 часова у малој сали Општине Херцег Нови организује презентацију, гдје ће представници Амплитуда – водећег дигиталног иноватора у Црној Гори, представити своју нову апликацију „Final Find“.

Апликација је намијењена представницима туристичке привреде (хотели,издаваоци смјештаја, угостотељски објекти, сеоска домаћинства итд.), који желе на једноставан и врло практичан начин туристима приближити своју локацију, саопштили су из Туристичке организације Херцег Нови.

„Final Find“ са потпуном прецизношћу наводи госте до тражене локације, гдје се на сликовит начин гости могу упознати са кључним елементима за проналажење објекта, укључујћи детаље попут спратности и улаза у смјештајну јединицу.

Позивају се сви заинтересовани представнивци туристичке привреде да присуствују презентацији, те да за себе обезбједе бесплатан приступ апликацији уз стручну подршку представника фирме Амплитудо.

Презентација овог новог и занимљивог производа представљена је у Будви, Котору и Тивту, а након Херцег Новог апликација ће бити представљени и другим градовима у Црној Гори.

www.hercegnovi.travel

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here