ПОЗИВ ПОСЛОДАВЦИМА ЗА УЧЕШЋЕ НА САЈМОВИМА ЗАПОШЉАВАЊА У ПОДГОРИЦИ И БИЈЕЛОМ ПОЉУ

Из Завода за запошљавање Црне Горе, позивају послодавце да учествују на сајмовима сезонског запошљавања који ће бити одржани у Подгорици и Бијелом Пољу.

С обзиром на то да је туристичка сезона на прагу, а потребе за радном снагом од стране послодаваца са приморја велике, Завод користи све механизме у циљу повезивања послодаваца и оних који траже посао, у намјери да задовољи кадровске потребе привреде и смањи незапосленост у Црној Гори.

Сајмове запошљавања ће организовати 7. априла у Подгорици у Сали Скупшине општине Подгорица, а 14. априла у Бијелом Пољу на првом спрату Хотела „Франца“, у времену од 10:00 до 14:00 сати.

Очекују велики одзив послодаваца из приморских општина којима су потребни сезонски радници, а ово ће бити права прилика да, у непосредном контакту са незапосленима и осталим заинтересованима за рад у сезони, изаберу најбоље раднике. Из Завода за запошљавање Црне Горе напомињу да је учешће на сајмовима бесплатно, инвентар је обезбјеђен, тако да послодавци само треба да донесу свој пропагандни материјал.

Заинтересовани треба да до сутра, 1. априла до 12:00 сати потврде долазак и у којим општинама, путем мејла ([email protected] ili [email protected]).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here