Полиције у ХН и Котору расвијетлиле три кривична дјела

Службеници Центра безбједности Херцег Нови и Одјељења безбједности Котор су брзом реакцијом лоцирали и лишили слободе особу која је извршила три кривична дјела на подручју Херцег Новог и Котора, саопштено је из Управе полиције.
Поступајући по пријави да је у двије спортске кладионице отуђен новац, припадници полиције су извршили блокаду Јадранске магистрале и зауставили осумњиченог који је био у бјекству, а којом приликом је управљао отуђеним возилом.
Слободе је лишен Е.Т. (22) из Пљеваља због сумње да је извршио двије тешке крађе и крађу. Е.Т. је, како се сумња, 3. августа у поподневним часовима у насељу Доброта отуђио путничко моторно возило марке “ Голф IV“, којим се удаљио у правцу Херцег
Новог.
Он је потом, сумња се, у насељу Бијела, маскиран ушао у једну спортску кладионицу и од запослене раднице отуђио новац у износу од 200 еура, након чега је, сумња се, одмах ушао у следећу спортску клaдионицу и на исти начин отуђио 55 еура и дао се у бјекство.
Отуђени предемети су пронађени и враћени су власницима. Након саслушања надлежни државни тужилац је за ово лице донио рјешење о задржавању до привода судији за истрагу.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here