Полиција ухапсила двије особе у Херцег Новом

Херцегновска полиција ухапсила је једну особу због уличне продаје наркотика и једну особу због имовинских деликата.

Полицијски службеници Центра безбједности Херцег Нови су, спроводећи активности на сузбијању тзв. уличне продаје наркотика, а на основу наредбе суда, извршили претрес стана и других просторија које користи Н.K. (27) , саопштено је из Управе полиције Црне Горе.

Претресом стана у Бијелој пронађена је мања количина амфетамина, двије ваге за прецизно мјерење, као и пушчана и пиштољска муниција.

По налогу тужиоца Н.K. је лишен слободе због сумње да је извршио кривично дјело неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога и кривично дјело недозвољено држање оружја и експлозивних материја.

Осим тога, проактивним дјеловањем херцегновска полиција расвијетлила је три имовинска деликта – двије тешке крађе у покушају и једну тешку крађу, која дјела су извршена у 12, 13. и 14. августа, у вечерњим часовима.

Слободе је лишен Р.Т. (18) из Бијелог Поља са привременим боравком у Херцег Новом. Он је, како се сумња, употребом подесног средства у ноћи између 12. и 13., као и у ноћи између 13. и 14. августа покушао да отуђи новац из аутомата, који се налази у једном забавном парку.

Он је након та два покушаја, употребом подесног средства поломио заштитни катанац од касе аутомата у забавном парку, одакле је отуђио новац у укупном износу од 300 еура, саоштено је из Управе полиције.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here