Адриатик 42 на Сајму наутике у Монаку

default

Адриатик 42, конзорцијум који чине Adriatic marinas – Porto Montenegro и DryDocks World Dubai, представиће пројекат и понуду на овогодишњем Сајму наутике у Монаку, од 28. септембра до 1. октобра.  Биће то прилика да будућим клијентима представе могућности и предности које ће нудити за одржавање и ремонт пловила и то већ ове зиме

Monaco Yacht Show окупиће сами врх јахтинг туризма, власнике луксузних пловила, представнике свјетских бродоградилишта, најпознатије наутичке агенције и добављаче наутичке опреме.

– И ове године марина Port Hercules кнежевине Монако биће лука за преко 120 суперјахти, а отварање прве фазе јединственог објекта Mega Yacht Repair & Maintenance биће најављено током учешћа компаније на важној наутичкој изложби. Са нашим партнерима из Порто Монтенегра представићемо све оно што ћемо од јесени пружати потенцијалним клијентима. Желимо да истакнемо да су у току велике припреме да у Бијелој крене сервисирање и ремонт највећих свјетских јахти. Искористићемо прилику да будућим клијентима приближимо концепт Адриатик 42, са посебним акцентом на еколошки одржив приступ кроз који ћемо пружати услугу на свјетском нивоу“, објашњавају из компаније.

Из Порто Монтенегра, вишеструко награђиване марине, поручују да је присуство на Сајму наутике у Монаку од изузетне важности за Црну Гору.

– Овогодишњи сајам биће прилика да најавимо наш заједнички пројекат Адриатик 42. Важно је да будућим клијентима представимо све могућности и предности које ћемо нудити када је одржавање и ремонт пловила и то већ ове зиме. Увјерени смо да ће Адриатик 42 додатно утицати на позицију Црне Горе на глобалној мапи јахтинга, казао је ПР Порто Монтенегра Данило Калезић.

Из Адриатик 42 најављују да ће у наредном периоду учествовати и на другим важним наутичким догађајима у Европи и широм свијета.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here