Покренута петиција због затварања филијале ЦКБ у Бијелој

Фото РТХН. ЦКБ Бијела

Грађани Бијеле, Баошића, Каменара, Ђеновића, Костањице и Рисна покренули су данас потписивање петиције јер је након неколико година поново  најављено затварање филијале ЦКБ банке. Вјерују да ће и овог пута имати успјеха, јер је грађанима на ривијери филијала неопходна. Из ЦКБ потврдили су РТХН да ће шалтер у Бијелој престати са радом 3. марта.

Мјештанка Бобана Желалић казала је да од Рисна до Мељина немају пословницу. Потписе ће прикупљати до 5. фебруара, након чега ће допис послати у ЦКБ.

Бобана Желалић

-Сигурна сам да ћемо прикупити довољно потписа  и подржаће нас сви грађани од Рисна до Мељина. Замислите како би било љети, када су огромне гужве у саобраћају да идемо у Мељине  и уплаћујемо пазаре.  Банка је услужна дјелатност и зашто не би била на услузи грађанима. Колико је неопходна потврђују и гужве које се биљеже овдје. Не могу да прихватим да се измјести банка из Бијеле која је постојала годинама. Грађани су врло заинтересовани да потпишу петицију и потписе ћемо прикупљати до 5. фебруара , након чега ћемо упутити допис банци, казала је Желалић.  

Дописе ЦКБ упутиће и мјесне заједнице на ривијери.

Из ЦКБ су потврдили РТХН да ће шалтр у Бијелој престати са радом 3. марта.

– Са три филијале и 14 банкомата на подручују од Игала до Бијеле, ЦКБ је убједљиво најприсутнија банка на територији херцегновске општине. С тим у вези, вјерујемо да планирани престанак функционисања ЦКБ шалтера у Бијелој неће значајније ограничити доступност услуга и сервиса банке нашим клијентима, саопштили су из ЦКБ.

Како наводе, клијентима остају на располагању оба ЦКБ банкомата у Бијелој. Брзо и једноставно, они на банкоматима могу подићи пензију, мјесечну зараду и друга примања, по истим условима као и на шалтеру.

-Подсјећамо да су клијентима ЦКБ-а доступни дигитални сервиси који су сада још приступачнији кроз три ЦКБ пакета услуга. Путем ЦКБ дигиталних сервиса, велики број корисника свакодневно обавља различите врсте банкарских послова и трансакција, без чекања и до 20% повољније него у филијали, закључили су у саопштењу.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here