Обављена прозивка фудбалера Игала, први тренинг у балону на Топлој

Стручни штаб ФК Игало и тренери Петар Гушић и његов помоћник Михаило Вујачић, који је новалија на клупи у редовима херцегновског друголигаша, почео је припремни дио рада ФК Игало. Други дио такмичарске сезоне  заказан је за 05. март.

Због лошег времена и немогућности рада, прозивка је обављена умјесто на стадиону Игала у хотелу Плеј. Велики проблем за све селекције ФК Игало је што су терени на Солилима неусловни и немогуће је радити на њима током кишних дана. Алтернативно рјешење је рад у балонима или на теренима Полино центра и ФК Обилић. Послије прозивке одрађен је први тренинг у балону на Топлој.

Тренер Гушић је нагласио да су сви играчи били на прозивци и поред проблема са теренима успјешно одрадили прву радну обавезу за наставак нове сезоне.

-До почетка првенства и сусрета са екипом Грбља у Радановићима планирао сам да одиграмо шест утакмица, а једна или двије уакмице из овог припремног циклуса би се одиграле у оквиру Празника мимозе, због велике традиције и чињенице да се не прекида окупљање фудбалера жутом цвијету у част. Тренинг настављамо сутра, мјесто још увијек не знамо али очекујемо да ће нас спортски пријатељи подржати да би превазишли проблем са теренима, казао је за РТХН Гушић.

У јануарском прелазном року Солила су напустили: Елдин Бећић (голман), Милош Перовић (отишао у Младост Доња Горица), Лука Булатовић на пробу у Сутјеску (Никшић), Бобан Ђорђевић поново се вратио у Арсенал из Тивта, Василије Ђедовић и Кристијан Шкреља су такође добили исписнице.

Из Управе фудбалског клуба Игало саопштавају да је у њихове редове стигао нападач Бошко Гузина (27) који је јесенас носио дрес ФК Морнар Бар. Гузина је раније играо за Бокељ, Рад, Жарково, Бежанију, Телеоптик и Лукавец. Такође, из Морнара гдје је био позамљен као члан Дечића стигао је бивши нападач Игала Алекса Мараш као и Драго Бумбар, такође бивши фудбале Игала.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here