Подржите акцију „Торта за осмијех“ за штићенике Дјечијег дома „Младост“

Торте за осмијех дјеце/ архива

 

Хуманитарна акција 21. „Торта за осмијех”, за штићенике Дјечијег дома “Младост” у организацији Омладинског центра Херцег Нови, биће уприличена у недељу, 3. марта у 15:00 часова, у просторијама Дома у Бијелој.

Манифестација годинама мами задовољне дјечије осмијехе, зато је важно да што више учесника подржи ову слатку мисију, позвао је предсједник НВО Омладински центар Херцег Нови Милијан Мијовић:

Милијан Мијовић

-Позивамо грађане Херцег Новог, Боке Которске и Црне Горе да се одазову. Најављен је долазак  учесника из иностранства. Позивамо људе добре воље да се још једном окупе, донесу торте и изазову дјечије осмијехе. Програм званично почиње у 15 часова.  Торте се доставе и прије. Направићемо изложбу торти и дјеца ће да изаберу торте које ће прве да пробају. Почастиће се сви посјетиоци. Традиционално ћемо се забавити, уз клапу Стари капетан, најавио је Мијовић.

Памте и вријеме када су торте поклањали људи добре воље из цијеле бивше Југославије и других држава:

– У задњих седам година, углавном, имамо преко стотину торти. Поклањали су их, углавном, грађани, невладине организације, фирме, приватници, државне  институције, локална самоуправа и предузећа. Гости долазе из Херцег Новог, али и из Котора, Тивта, Подгорице, Македоније, Словеније. Из Новог Места традиционално долази Бранка Буковец, почасна грађанка Херцег Новог. Ова хуманитарна акција је међународног карактера, оцијенио је Мијовић.

Поручују да донацијом торти, макар један дан, учине посебним дјеци и указују на потребу да се чешће организују дружења са малишанима из Дјечијег дома Младост,  којима је неопходна наша пажња.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here