На Малој фешти од наранче 50 излагача

НВУ Руке Херцег Нови припрема девету Малу фешту од наранче у склопу 55. Празника мимозе. На изложби ће домаће производе и рукотворине представити 50 излагача, a биће организована и донаторска слатка трпеза и забавни програм у суботу од 9.00 до 16.00 часова у центру града.

Предвиђено је да се изложба домаћих производа и рукотворина одржи на потезу у Његошевој, од некадашњег млијечног ресторана до Парка Бока. Посебан дио овогодишње Мале феште од наранче је донаторска слатка трпеза на којој ће се одвијати продаја торти и слаткиша које донирају бројни херцегновски ресторани, посластичарнице, кетеринзи, удружења и појединци. Разни укуси и облици, а заједничка жеља – да се допринесе заједници кроз хуманитарну акцију у којој су сви донатори. У продаји торти и слаткиша помоћи ће млади предузетници и угоститељи Средње мјешовите школе „Иван Горан Ковачић“.

У забавном програму учествују: Мажорет клуб Лили, Трио Маре, дјеца из вртића Наша радост, а током феште ће се снимати кадрови за спот пјесме „Граде Нови од наранче грано“ коју је по тексту Оливера Недовића компоновао и аранжирао Денијел Дени Дерања.

Осим велике подршке заједнице коју чине удружења, приватници, образовне институције и појединци, подршку фештама пружају градске службе и Општина Херцег Нови.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here