Подршка Водовода Удружењу пензионера и Црвеном крсту Херцег Нови

На предлог извршног директора предузећа Водовод и канализација, Бора Лучића, Одбор директора тог предузећа донио је одлуку да се Удружењу пензионера и Црвеном крсту уплати једнократна помоћ. Такође, се пружа могућност члановима и корисницима услуга ових удружења плаћање рачуна за утрошену воду на више мјесечних рата без обрачунавања затезне камате. У циљу давања подршке најугроженијим категоријама наших суграђана менаџмент водовода иницирао је састанак са представницима Црвеног крста Херцег Нови и Удружења пензионера Херцег Нови.

– Нису  случајно изабрана два удружења која окупљају најбројнију и најугроженију популацију наших суграђана јер ДОО Водовод и канализација  Херцег Нови као друштвено одговорна компанија има интенцију да у складу са својим могућностима, у условима изражене инфлације допринесе бољем стандарду најстаријих и суграђана, којима је неопходна помоћ, саопштено је из ДОО Водовод и канализација Херцег Нови.

Након конструктивног састанка на коме су изнесени проблеми са којима се сусрећу наши суграђани и размотрени начини и могућности да им се олакша, на предлог извршног директора Бора Лучића, Одбор директора овог предузећа донио одлуку да се Удружењу пензионера и Црвеном крсту уплати једнократна помоћ. Такође, се пружа могућност члановима и корисницима услуга ових удружења плаћање рачуна за утрошену воду на више мјесечних рата без обрачунавања затезне камате.

 У плану је да се у сарадњи са Секретаријатом за локалну самоуправу Општине Херцег Нови и Центром за социјални рад осмисли модел помоћи при плаћању мјесечних рачуна за утрошену воду и осталим корисницима социјалних давања и помоћи.

– Надамо се да ће нам се у овом настојању да будемо добри суграђани и олакшамо терет старости и финансијске тјескобе онима којима је то најпотребније придружити и друге друштвено одговорне фирме и институције, саопштено је из предузећа Водовод и канализација Херцег Нови.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here