Подршка Игору Рмандићу Клуба добровољних давалаца крви Херцег Нови

Након подршке Уније слободних синдиката службенику граничне полиције испоставе Херцег Нови Игору Рмандићу, који је према одлуци Министарства унутрашњих послова и Управе полиције након 27 година распоређен у Бијело Поље, стигла је подршка и Клуба доборовољних давалаца крви Херцег Нови.

Како саопштавају из Клуба, од почетка меморијалне акције даривања крви посвећене трагично настрадалом полицајцу Милутину Лековићу Леки, Рмандић је исказао професионализам, жељу за сарадњом, а учествовао је и у организацији четири меморијала, на којима је скупљено 255 јединица крви. Од 2022. године је и као члан најужег руководства КДДК Херцег Нови, учествовао у планирању и реализацији будућих активности клуба.

– Захваљујући Игору на акцијама даривања крви “Меморијал Милутин Лековић Лека” имали смо одзив његових колега из Републике Хрватске 2022. године, што је први пут после 1991. Ове године на његов позив учествовале су колеге из ФРОНТЕКСА (представници Финске, Грчке, Румуније) тако је акција добила прави међународни карактер – наведено је у саопштењу.

Са Синдикатом граничне полиције КДДК Херцег Нови Рмандић је потписао меморандум о сарадњи, у плану је било потписивање меморандума о сарадњи са независним синдикатом Полиције, али нажалост због следа догађаја он ће сачекати неко боље вријеме, надају се у Клубу добровољних давалаца крви Херцег Нови.

– Не улазећи у кадровску политику Управе Полиције већ искључиво вођени професионализмом и хуманошћу нашега члана Игора Рмандица овом приликом КДДК Херцег Нови му даје пуну подршку у заштити и остварењу својих права – закључује се у саопштењу.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here