Љето 2023: Сервисне информације

Сунчано, понегдје уз слаб до умјерен развој дневне облачности. На сјеверу, по котлинама, могућа је краткотрајно јутарња магла. Вјетар слаб до умјерен, повремено појачан, сјеверних смјерова. Највиша дневна температура ваздуха од 21 до 34 степена.

АУТОБУСКИ САОБРАЋАЈ

Аутобуски саобраћај одвија се редовно. Јутрос су у наш град први стигли: „Еуропетрол“ из Бијељине, „Лазаро“ из Бања Луке, „Божур“ из Београда, „Гага турс“ из Чачка и Београда и „Необас“ из Бања Луке, а очекују још око 30 долазака углавном из Србије. У 7:00 сати кренуо је „Озлем тоурс“ за Београд, у 8:10 ће „Ројал травел“ за Сплит, у 8:35 „Центротранс“ за Сарајево, у 9:30 „Блу лине“ и „Божур“, па у 11:10 „Јадран екпрес“ за Дубровник, а у 12:10 „Југопревоз“ за Требиње.

АВИО САОБРАЋАЈ

Из Тивта је данас планирано 24 лета, осам их је за Београд. Јутарњи Ер Монтенегро за Београд полетио је у 7:05, а након њега слиједе још два лета за Београд у 8:10 и 8:40.  Током дана очекују се летови за Вилнус, Дизелдорф, Париз, Киншасу, Ригу, Тел Авив. Детаљније информације могуће је добити путем телефона – 032 670 930.

ЖЕЉЕЗНИЦА ЦРНЕ ГОРЕ

Међународни брзи воз са станице Бар ка главном граду Србије полази у 9:00 и у 20:20, повратак је у 19 сати. Цијена возне карте другог разреда у једном смјеру износи 21 еуро, док цијена резервације сједишта износи 3 еура. Информације о кретању возова могуће је добити путем вибер поруке на број телефона: 068/441-212, радним данима од 7:00 до 15:00 сати.

АУТО МОТО САВЕЗ

Повољне временске прилике погодују да се саобраћај одвија несметано. Савјетује се опрезна возња прилагођена тренутним временским и саобраћајним условима. Саобраћај је умјереног интезитета, али током дана очекује се појачана фреквенција возила. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодило се 28  саобраћајних незгода у којима је једна особа нажалост изгубила живот, три особе задобиле су теже, а седам лакше  повреде.

На ауто путу саобраћај се обавља без измјена у режиму саобраћаја. Из Ауто мото савеза апелују на возаче да возе опрезно у складу са ограничењима брзине и уз држање прописаног растојања између возила.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here