ПОЧИЊЕ АKЦИЈА ЦK ЦГ – “СОЛИДАРНОСТ НА ДЈЕЛУ”

Црвени крст Црне Горе и ове године организује традиционалну акцију “Солидарност на дјелу”, која ће у Херцег Новом бити реализована 27. новембра.

У сарадњи са дугогодишњим партнерима, од овог викенда ће у 12 градова, у одређеним трговинама, прикупљати прехрамбрене и хигијенске артикле за социјално угрожене, које грађани приликом куповине буду жељели да донирају.

Акција прикупљања помоћи ће сутра и у недељу (5. и 6. новембра) бити организована у Подгорици, Kотору и Рожајама, сутра у Плаву, 6. и 13. новембра у Андријевици, у недељу – 6. новембра у Будви, Бару и на Цетињу, 13. новембра у Даниловграду а 20. новембра у Никшићу.

У Херцег Новом ће акцију “Солидарност на дјелу” организовати 27. новембра у трговинама “Воли” и “Лаковић” у Суторини, као и “Идеа” у центру града, а 4. децембра ће помоћ прикупљати и у Тивту.

Апелују на грађане да донирају основне животне намирнице: уље, шећер, тјестенину, конзервирану храну, готове супе и хигијенске артикле, уз позив да покажу хуманост и солидарност према онима којима наше мало може бити пуно.

Црвени крст Црне Горе и ову акцију организује у сарадњи са дугогодишњим партнерима ХДЛ (Hard discount Laković), Наш Дисконт – Воли, ИДЕА ЦГ и Арома и Conto – Домаћа Трговина.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here