ПКЦГ покренула кампању „Снага је у нама“

Привредна комора Црне Горе (ПКЦГ) покренула је кампању под слоганом “Снага је у нама“, усмјерену на ширење свијести о величини, снази и значају црногорске привреде за укупан развој државе.

Циљ кампање је повећање повјерења у квалитет домаћих производа и услуга, чиме се у континуитету стимулише развој привреде, те афирмишу потенцијали којима Црна Гора располаже.

Привредна комора је у периоду пандемије коронавируса, која је уздрмала и најснажније економске системе, предано радила на оживљавању нарушене привредне активности. Како се економија Црне Горе у значајној мјери ослања на стране инвестиције, посебна пажња посвећена је сегменту кампање којим се црногорска привреда истиче као партнер међународним и домаћим инвеститорима, што ће додатно унаприједити цјелокупни пословни амбијент у Црној Гори и допринијети јачању развоја.

Један од приоритета овог пројекта фокусиран је и на мотивацију младих људи да промовишу и развијају своје иновативне идеје, како бисмо показали да се можемо ослонити на домаћу производњу и дјелатности.

Свјесни изазова са којима се привредници сусрећу, ПКЦГ жели указати на могућности и подршку коју пружа предузетницима и компанијама, као одговорна пословна асоцијација црногорске привреде. У склопу кампање која ће трајати до краја децембра ове године, реализује се низ промотивних активности, а у току је пријава свих регистрованих предузетника/привредника који желе да испричају своје искуство у изградњи бизниса.

Заинтересовани привредници могу слати пријаве до 1. децембра, чиме стичу могућност да бесплатно промовишу своје услуге на сајту кампање.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here