ПЈЕСМОМ ОТОПИЛИ ПАХУЉЕ У РОЖАЈАМА – ОДЛИЧАН НАСТУП СТЕФАНА ЛАКОНИЋА

Фото: Дјечији хор Цвркутићи

Члан херцегновског Дјечијег хора “Цвркутићи” Стефан Лаконић, наступио је синоћ на 29. Међународном фестивалу “Златна пахуља” у Рожајама. Пред дјечијом публиком, која је испунила салу, запјевао је “Стани мало страшни свијете” за који је текст писао Благоје Рогач, музику Миа Видовић, а аранжман урадио Драган Ивановић. Млади Новљанин наступао је на овом фестивалу и прошле године.

У загрљају пахуља, пјесмом су угријали све присутне, а жири је био једногласан да сваки учесник заслужује награду, поносно истиче менторка и хоровођа Лидија Ивановић.

Фото: Дјечији хор Цвркутићи

– Поносни смо на Стефана и задовољни што је учествовао међу 16 одабраних, најбољих у Црној Гори и што су наши мали а велики пјевачи из Херцег Новог запажени. Конкуренција је била изузетно јака, 16 дивних нових дечијих песама са прелијепим текстовима и важним порукама. Мислим да је расти и сазријевати кроз пјесму заиста нешто јако важно и лијепо. Глумац Црногорског народног позоришта, као члан жирија, рекао је јавно на бини да су синоћ сви заслужили награду, јер је свака пјесма била победничка, на свој начин, а дјеца чаробна, казала је Ивановић.

Фото: Дјечији хор Цвркутићи

Новски двојац се данас враћа у Херцег Нови, а из “Цвркутића” поручују да ће наставити да омогућавају дјеци још оваквих доживљаја и радости дружења кроз пјесму.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here