Пионири Игала освојили титулу

Пионири Игала у 18. колу Првенства јужне регије побиједили су данас у градском дербију екипу Орјен 6:0 и освојили првенство.

Стријелци за Игало били су: Матија Бјелетић у 3. и 48., Милош Богдановић у 21., Андреј Орошчанин у 42., Дамјан Вашалић у 65. и Огњен Павићевић у 69. минуту.

-Честитам играчима на свему што су урадили ове сезоне. Био сам сигуран да ћемо ове сезоне титулу вратити на Солила. Вјерујем да ће ова сјајна генерација још пуно радости да донесе ФК Игало. За овај успјех најзаслужнији су ови сјајни момци са којима смо мој колега Мило Ђурковић и ја имали срећу да радимо четири године, казао је тренер Милош Грбић.

Пионире Игала очекује бараж за улазак у Прву лигу, додао је Грбић.

-Сигуран сам да ћемо бараж дочекати спремни и пласирати се у Прву лигу јер момци и овај клб то заслужују, казао је Грбић.

У екипи пионира су:Василије Бјелановић (голман), Марко Ивановски, Матија Бјелетић, Матеја Стојановић, Милош Богдановић, Огњен Вучуровић, Андреј Фулурија, Андреј Орошчанин, Петар Петровић, Огњен Павићевић, капитен Благоје Узуновски, Милош Кривокапић и Дамјан Вашалић.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here