Џудисти Игала успјешни у Котору

Џудисти Игала током викенда учествовали су на 19. Међународном турниру “Куп Котора” 2024.  Турнир је окупио око 400 такмичара, из 31 клуба. Такмичари “Игала” су остварили следеће резултате:

У конкуренцији млађих полетараца, Леон Дабовић до 22 kg је освојио златну медаљу. У категорији до 28 kg Огњен Милашиновић је заузео пето мјесто.

У категорији до 38 kg, Алдин Куч је освојио сребрну медаљу, док је у истој тој категорији Данило Блажинчић освојио бронзу.

У конкуренцији млађих полетарки, у категорији до 22 kg Калина Дабовић је освојила сребрну медаљу. Док је у категорији до 28 kg Софија Ђиновић освојила такође сребрну медаљу.

У конкуренцији старијих полетараца до 42 kg, Филип Палавршић је заузео пето мјесто. У женској категорији старијих полетарки, до 32 kg Теодора Ћупић је такође заузела пето мјесто. У категорији до 40 kg, Џејла Куч је освојила бронзану медаљу.

У конкуренцији млађих пионирки, послије краће паузе уз четри побиједе, Михаила Кокот у категорији до 44 kg осваја златну медаљу. У конкуренцији старијих пионира, Јован Никитенко до 42 kg је освојио бронзану медаљу. У категорији до 50 kg, Вук Андрић је освојио бронзану медаљу. У категорији до 55 kg, Митар Кокот у конкуренцији од 16 такмичара такође je осваjио бронзу.

У конкуренцији старијих пионирки, у категорији до 57 kg Николина Кокот је освојила сребрну медаљу.

Овога пута, екипу су предводила два нова, млада тренера Никола Божовић и Николина Андрић.

-Изузетно смо задовољни данашњим резултатима на такмичењу које је окупило велики број клубова из региона, стварајући тако јаку конкуренцију. Укупни утисак је изузетно позитиван, сви су уложили максималан труд, што нас чини веома задовољнима коначним пласманом. Настављамо да марљиво радимо на тренинзима како бисмо се припремили за наредни период, у којем нас очекује неколико такмичења, с надом да ћемо постићи још боље резултате, казао је Божовић.

-Већ неколико викенда за редом путујемо и биљежимо добре резултате. Овај турнир окупио је велики број такмичара како из наше земље, тако и из региона. Задовољни смо данашњим резултатима, а посебно бих похвалила насе млађе полетарце који су из такмичења у такмичење све бољи и бољи. Већ следећи викенд нам долази такмичење у Берковићима, гдје очекујемо још већу конкуренцију и захтјевније борбе. Настављамо са свакодневним тренинзима и припремама за предстојеће турнире, казала је Андрић.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here