Петлићи Игала освојили турнир у Будви, одлична игра пионира

На завршеном турниру за младе под називом „Будва Куп 2022“ петлићи Игала освојили су прво мјесто. Екипа, коју воде Милош Грбић и Мило Ђурковић, су у групној фази побиједили Гласинц 7:0, београдски Рад 1:0, док су поражени од екипе Жупе резултатом 1:2.

Четвртфинални дуел Игаљани су ријешили у своју корист против екипе Будве резултатом 2:0, а у полуфиналном сусрету савладали су екипу Кампеонеа резултатом 2:1. У финлном сусрету против екипе Кома из Подгорице било је 2:2, да би након бољег извођења једанаестераца Игаљани славили резултатом 4:2 и тиме освојили „Будва Куп 2022“.

Добру игру приказали су и пионори. У групним фазама савладали су екипе Адрие из Подгорице 4:0, Дубраву из Загреба 2:0 и Зету из Голубоваца 3:2. Изабраници Јована Симовића и Мијодрага Копривице претрпјели су пораз у четвртфиналу од екипе Кома из Подгорице резултатом 0:3, али и поред пораза, селекција пионира је читав турнир играла фантастично.

у финишу турнира петлиће и пионире као и стручни штаб посјетили су и предсједник УО ФК Игало 1929, Зоран Кривокапић и спортски директор ФК Игало 1929, Иван Брновић.

фото: ФК Игало

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here