Отворен турнир „Градова пријатеља“ у одбојци

Синоћ је у Спортском центру Игало свечано отворен први Међународни турнир “Градова пријатеља” у одбојци. Поред организатора, ОК „Албатрос“ из Херцег Новог на турниру учествују екипе из градова побратима – „ТПВ Волеј“ из Новог Места и „ХЕ на Дрини“ из Вишеграда.

У име организатора, ОК “Албатрос”, поздравну ријеч је упутио је Дарко Класић, изразивши захвалност Општини Херцег Нови и Туристичкој организацији које су омогућиле одржавање турнира. Турнир је отворио Јован Суботић, из Канцеларије за међународну сарадњу Општине Херцег Нови, пожељевши добродошлицу гошћама и успјешно такмичење свим екипама. Он је посебно поздравио идеју да се градови пријатељи на овај начин друже, остварују нова познанства и пријатељства и на тај начин промовишу здраве спортске навике.

Турнир је отворен утакмицом “ТПВ Волеј” (Ново Место) “ХЕ на Дрини” (Вишеград) коју су добиле одбојкашице из Словеније резултатом 3:0 (25:13, 25:19, 25:13).

Данас су на програму двије утакмице. Од 17:00 сати играју „Албатрос и “ХЕ на Дрини”, а турнир завршава утакмицом “Албатрос” – “ТПВ Волеј” у 19:30, након чега ће бити уприличено проглашења побједника и додјела пехара.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here