Екипа КСР “Игало” побједник “Little game fishing“-а

На радост најмлађих заљубљеника у море и рибање, у оквиру 11. турнира “Big game fishing” Херцег Нови, ове године је поново организовано и такмичење у риболову за дјецу узраста од седам до 16 година.


На “Little game fishing“-у на Росама по дивном времену, уз обезбијеђен превоз, помоћнике, мамце, опрему, храну и освјежење, пецало је и дружило се око 40 малих рибара. Учествовало је девет екипа и пет појединаца, а све уловљене рибе су враћене у море.

Прво мјесто освојила је екипа “Клуб спортских риболоваца Игало” са 30 уловљених риба. Шампиони “Little game fishing”-a су: Алекса Субашић, Сташа Субашић, Петар Радосављевић, Данило Брајовић и Коста Бојић.

Друго мјесто освојила је екипа “Ајкуле”, коју чине Максим Влаовић, Данило Николић и Андрија Преочанин са 12 уловљених риба. Трећепласирана је екипа  „Варалице” – Симон Чворовић и Иво Мартиновић са осам уловљених риба.

Најуспјешнијим и највјештијим малим рибарима ће пехари биту уручени на свечаности затварања “Big game fishing” турнира, која почиње у 20:00 сати у ресто бару “Јадран” на Шкверу.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here