Откривен базен, на Шкверу почиње љетна сезона

Балон са базена на Шкверу, који је током зиме омогућио несметан рад пливачима и ватерполистима Јадрана, данас је демонтиран, чиме је озваничен почетак играња на отвореном.

Директор ПВК Јадран Милош Мрачевић истакао је да су хтјели да га уклоне и прије празника, како би Шквер добио љетни изглед.

Милош Мрачевић, директор ПВК Јадран

-Данас смо сви ангажовани од нас из клуба, преко тренера играча до спортских пријатеља из клуба ветерана, триатлонаца и свих оних који су у претходном периоду користили базен. Свима се захваљујем на помоћи и то је начин да са што мање средстава овај посао одрадимо. Сада креће паковање, спремање и неки сервиси и да покушамо да га овдје на овом локалитету који је узак лагерујемо. Поновно постављање очекујемо крајем октобра, казао је Мрачевић.

Покривање базена показало се врло ефикасним и по мишљењу Мрачевића то је била оправдана и успјешна инвестиција.

-Сигурно се вишеструко исплатило покривање базена јер процес рада није стајао. Показали смо као клуб једну одличну организацију и да смо спремни да се се суочимо са највећим проблемима и да их јако брзо ријешимо. Балон је направљен рекордном брзином. Имали смо утакмице свих категорија чак и тв преносе тако да се балон показо јако добрим.

За идућу сезону, како истиче Мрачевић, урадиће неке сервисе поготово у побољшању расвјете и очекује да ће бити то још функционалније.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here