Остојић: Настављамо борбу за бољи живот и равноправност свих грађана

Парламентарни избори 2023

Кандидат за посланика Раде Остојић, дипломирани правник, послао је поруку грађанима Црне Горе и Пљеваља, у којој је истакао значај и дводеценијску борбу Социјалистичке народна партије за права српског народа у Црној Гори  и дао обећање да ће ова партија тим путем наставити и у будућности.

Остојић је истакао и значај жртве коју је ова партија поднијела као и резултате за које су се изборили у раду актуелне Владе чији су дио.

Млади активисти листе СНП – Демос јуче су у Пљевљима у оквиру предизборне кампање спровели акцију дијељења ружа грађанкама овог града. Овом приликом су хтјели да информишу бираче о томе шта је до сада урађено на плану побољшања положаја жена у Црној Гори као и о плановима које та листа има у будућности на овом плану. Истакнуто је да је влада у којој је СНП учествовала обезбедила законску заштиту од отказа током трудничког и породиљског одсуства, а да ће се ова листа залагати да се у будућности скрати радно вријеме за мајке мале дјеце.

Такође, на овај начин, активисти су хтјели да укажу посебно поштовање својим суграђанкама, и пошаљу поруке равноправности и једнакости за коју ће се залагати као и досад. Порука јучерашње акције као и цијеле кампање ове коалиције јесте да гласом за број 4 грађани гласају за наставак пута напретка друштва и испуњавања обећања, истрајавање на путу правде, истине, слоге, као и највећим вриједностима сваког друштва.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here