Одржана трибина у Херцег Новом: ДПС темељ и везивно ткиво грађанске Црне Горе

Демократска партија социјалиста одржала је трибину у Херцег Новом у склопу кампање поводом партијских избора, након које су се обатили саопштењем.

-Слободно можемо рећи да је Црна Гора у слободном паду у који су је довеле ове штеточинске власти. Прво смо имали “апостола” који је имао намјеру да помјера планине, а онда смо погријешили и на мјесто премијера довели највећег издајника који је испуњавао своје дјечачке снове и наносио штету нашој држави, поручио је Елвир Зврко кандидат за потпредсједника ДПС-а на страначкој трибини у Херцег Новом.

Указао је и на сопствено виђење актуелне ситуације у нашој држави.

-Данас имамо наставнике и професоре који уче дјецу да је референдум наводно покраден. Имамо здравствени систем који је у никад горем стању, са угашеним трансплантационим програмом, рекао је Зврко.

На све наведено, констатовао је да Црну Гору једино ДПС може вратити на прави пут, те да је због те чињенице, велика одговорност на сваког члана партије појединачно.

-Имали смо пропуста и грешака у претходном периоду и због тога желимо да се мијењамо, трансформишемо и отклањамо своје недостатке. Зато један од приоритета у наредном периоду мора да буде јачање међусобне комуникације. Оно што брине нашу политичку конкуренцију јесу пуне сале од Петњица па до Херцег Новог, казао је Зврко.

На страначкој трибину у Херцег Новом у својству кандидата за потпредсједника партије говорио је и Иван Вуковић, који је присутним члановима ДПС-а захвалио за то што, нијесу посустали нити скренули са пута који је у партији заједнички трасиран.

– У врло различитим срединама имамо прилику да се упознамо са људима који на једнак начин виде нашу државу и схватају да је ДПС истински темељ грађанске Црне Горе, као и њено везивно ткиво. Било је и оних који су нам казали да их није никад партијска политика интересовала али да су баш ове посљедње три године одлучили да се ангажују и активирају због патриотске потребе, саопштио је Вуковић.

На догађају у Херцег Новом још једном је заједнички констатовано да партијски избори заказани за 28. јануар представљају нови вид демократизације друштва као и даљи напредак у развоју Црне Горе.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here