Одржана трибина ДПС-а у Херцег Новом

У склопу кампање за унутарпартијске локалне изборе у ДПС-а  у Херцег Новом је  одржана мини трибина на којој се, на самом почетку, окупљеном чланству обратио генерални секретар партије Александар Богдановић, саопштено је из Општинског одбора Демократске партије социјалиста Херцег Нови.

Богдановић је оцијенио да партије у овом граду који  дају прави примјер да након више од двије деценије опозиционог дјеловања у Херцег Новом показују своју жилавост и уникатан политички карактер.

“Таква стаменост и истрајност ономе што смо скупа градили кроз све вријеме постојање нашепартије даје заправо снагу нашем партијском активу, у било ком граду се налазио, као импулсза додатну вриједност. Никада неће Црна Гора заборавити да се 2006. године Херцег Нови одлучио за своју државу. Подсјећам, да је те 2006. године 7.741 Новљана казало ДА. То је број који све нас обавезује на општу мобилизацију и освјешћивање ваших суграђана”, поручио је Богдановић и пожелио успјешан предстојећи изборни процес унутар партије.

На трибини је говорио и актуелни предсједник Општинског одбора ДПС Херцег Нови, уједно и кандидат за нови мандат, Дејан Стојадиновић, који је указао да је у политици активан већ скоро три деценије, те да је за то вријеме имао прилику проћи све фазе од члана Савјета младих до првог човјека локалног одбора.

“Привилегија је бити дио исте приче толики низ година! Привилегија је говорити пред оваквим скупом, а ту су и они који су мене примили у партију. Такву мрежу и снагу нема нити једна партија у Европи”, казао је Стојадиновић.

Он је са сигурношћу изнио своје мишљење и став да ће ДПС у скорије вријеме поново добити своју шансу да преводи власт и на државном и на локалном нивоу у Херцег Новом. Поновио је да само јединство унутар партије али и квалитетан тим људи, могу донијети још боље резултате и зановити партијску мрежу.

“Преданим радом, квалитетним пројектима и предлозима морамо да привучемо што више младих људи и дати вриједност више нашој заједници”, закључио је Дејан Стојадиновић.

Општински одбор ДПС Херцег Нови

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here