Одржана сједница Скупштине Туристичке организације

Одлука о измјенама и допунама финансијског плана за 2022. годину, Програм рада и Финансијски план ТОХН за 2023. годину, усвојени су једногласно на синоћ одржаној сједници Скупштине Туристичке организације.

Скупштину ТОХН као највећи орган управљања чине десет чланова испред оснивача (Општина Херцег Нови), пет чланова испред туристичке привреде града и два члана испред НТО Црне Горе.

Члан Скупштине ТОХН, испред оснивача, Ивана Пеулић је разријешена на лични захтјев и именована је Милица Пејовић. Именовани су и чланови Скупштине ТОХН испред туристичке привреде: представник хотелијера Ранко Ђуровић, представник туристичких агенција Веселин Кривокапић, представник угоститеља и ресторатера Александар Црногорац, представник приватних изадаваоца смјештаја Нина Росић и представник осталих субјеката туристичке привреде Стеван Дамјановић.

Једногласно су усвојени и Извјештај о реализацији Програма рада за 2021. годину, Извјештај о реализацији Финансијског плана за 2021. годину уз Финансијски исказ за 2021. годину, као и Извјештај о раду Надзорног одбора ТОХН за прву половину ове године.

Представљени су и резултати Анкете туриста спроведене у периоду од 15. маја до 15. септембра.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here